Πώς να βγεις ραντεβού, όταν είσαι σε δίαιτα.

radevoukaidieta

Το να ψάχνεις να βρεις το σωστό άτομο για σχέση είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που ήρθε επιτέλους η στιγμή  να βγεις ραντεβού, αλλά βρίσκεσαι σε διαδικασία να χάσεις κιλά; Αν είσαι υπέρβαρος ή ακόμα και αν δεν έχεις το ιδανικό βάρος, ίσως αισθάνεσαι ευάλωτος βγαίνοντας στην  ‘αγορά αναζήτησης συντρόφου’.

Είτε κάνεις ραντεβού online, είτε πας να συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι με τον παραδοσιακό τρόπο, αν είσαι υπέρβαρος, υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζεις από πριν.

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές, απόλαυσε την εμπειρία και διασκέδασέ το.

Πόση σημασία έχει το βάρος σου σε ένα ραντεβού.

Δεν χρειάζεται να έχεις εμμονή με το βάρος σου, όταν βγαίνεις ραντεβού. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, το άτομο με το οποίο βγαίνεις μπορεί να μην νοιάζεται καθόλου για το βάρος σου αλλά ακόμη και αν νοιάζεται, πιθανότατα να δίνει σε αυτό πολύ λιγότερη σημασία απ’ ό,τι εσύ.

Σε ερώτηση σχετικά με το τι τελικά μετράει, όταν ένας άντρας πάει να γνωρίσει  το ταίρι του για πρώτη φορά και τι πραγματικά οι άντρες σκέφτονται για το βάρος των γυναικών, η απάντηση ήταν η εξής. «Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μετράνε περισσότερο για τον/την σύντροφό σου από το πόσο λεπτή είναι η κοιλιά σου και πόσο σμιλευμένοι οι γοφοί σου».

Αν όμως, εξακολουθείς να ανησυχείς για την εξωτερική σου εμφάνιση, μην το κάνεις. Είναι απολύτως φυσιολογικό, όταν βγαίνεις ραντεβού να θέλεις να παρουσιάσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Και αν  δεν έχεις ακόμη πετύχει τον στόχο σου και δεν έχεις το ιδανικό βάρος, ίσως όλο αυτό να είναι μια πρόκληση για σένα. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις, για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

agapikaidiatrofiΠώς να βγεις ραντεβού, αν είσαι υπέρβαρος.

Οι κανόνες για να βγεις ραντεβού, αν είσαι υπέρβαρος, δεν διαφέρουν πολύ από εκείνους που ισχύουν σε περίπτωση που έχεις το ιδανικό βάρος εκτός από τα ακόλουθα 3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις.

  1. Μην μειώνεις τον εαυτό σου.

Δεν έχει σημασία, αν ο αριθμός των κιλών σου δεν είναι ο ιδανικός, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμφιλιωθείς με αυτό που είσαι τώρα.

Πώς μπορείς, όμως, να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση, όταν ούτε εσύ ο ίδιος το πιστεύεις και δεν το υποστηρίζεις πραγματικά; Αυτή είναι μια διαδικασία που πρέπει να ξεκινήσει πολύ πριν έρθει η ώρα για το πρώτο ραντεβού. Αρχικά, οφείλεις να είσαι ειλικρινής και υπερήφανος  γι’ αυτό που είσαι. Αν έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες με το σώμα σου έτσι όπως είναι τώρα. Να επιλέξεις εκείνες που δίνουν έμφαση στα θετικά σου σημεία και να μην ανεβάζεις εικόνες που είτε είναι παλιές είτε έχουν υποστεί photoshop και δεν ανταποκρίνονται στην τωρινή σου εμφάνιση.

Στη συνέχεια, προετοιμάσου για το ραντεβού σου έχοντας στο μυαλό σου τον γεμάτο αυτοπεποίθηση και σέξι εαυτό σου. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ντυθείς προκλητικά. Μπορείς να φορέσεις αισθησιακά εσώρουχα που θα σε κάνουν να αισθανθείς ρομαντικά. «Το να αισθάνεσαι άνετα μέσα στα ρούχα και στα εσώρουχά σου είναι κάτι που πάντα βοηθά να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου», ισχυρίζεται η Marie Redding, ειδική σε πωλήσεις εσωρούχων.

Τέλος, πήγαινε στο ραντεβού σου δείχνοντας κομψή και υπέροχη. Ακούγεται πιο εύκολο από ό,τι είναι; Όχι και τόσο. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι και μόνο το γεγονός  ότι στέκεσαι σωστά με το σώμα σου σε ευθεία γραμμή είναι κάτι που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ερευνητές μελέτησαν την στάση του σώματος και διαπίστωσαν ότι αυτή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και στον τρόπο που  νιώθουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο γινόμαστε αντιληπτοί από τους άλλους. Βάλε, λοιπόν, το χαμόγελό σου και πάρε μια σέξι στάση, όταν βγεις στην πόλη για «κυνήγι συντρόφου».

  1. Μην είσαι υπερβολικός/ή.

Για κανένα άντρα και καμία γυναίκα δεν πρέπει να εγκαταλείψεις τους στόχους σου. Μην «θάψεις» την δίαιτά σου, επειδή το ταίρι σου είναι χαριτωμένο ή επειδή πιέζεσαι να ακολουθήσεις την ίδια διατροφή με εκείνο. Αν το ραντεβού σου είναι σ’ ένα εστιατόριο, κάνε εκ των προτέρων ένα πλάνο, ώστε οι επιλογές σου να συμβαδίζουν με τις προτεραιότητές σου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, για να τρως λιγότερο σ’ ένα εστιατόριο, όπως διαλέγοντας το σωστό σημείο στο τραπέζι ή κάνοντας σωστές επιλογές από τον κατάλογο. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κανόνα 80/20, για να απολαύσεις μερικές πολυτέλειες χωρίς να εκτροχιαστείς. Σύμφωνα με αυτόν τον κανόνα,  το 80% των αποτελεσμάτων από αυτό που κάνεις, θα προκύψει από το 20% των προσπαθειών σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν έχεις μια λίστα με 10 πράγματα που θέλεις να κάνεις, 2 μόνον θα αξίζουν πραγματικά να ασχοληθείς μαζί τους. Εστίασε, λοιπόν, σε αυτά τα λίγα πράγματα που έχουν σημασία για το ραντεβού σου την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακόμη, να είσαι προσεκτικός με την κατανάλωση αλκοόλ. Το ταίρι σου μπορεί να μην ενδιαφέρεται για τα κιλά σου, αλλά σίγουρα ενδιαφέρεται, αν είναι να σε σηκώσει από το πάτωμα και να σε σύρει μέχρι το ταξί στο τέλος της βραδιάς. Επίσης, το αλκοόλ είναι ο καλύτερος τρόπος, για να καταστρέψεις την δίαιτά σου. Μπορείς, αν θέλεις, να απολαύσεις ένα ποτό, αλλά οι επιλογές σου να είναι τέτοιες που θα διατηρήσουν σε καλό δρόμο τόσο την δίαιτά σου όσο και το ραντεβού σου.

  1. Μη μιλάς για το βάρος σου.

Αν το ραντεβού σου δεν ενδιαφέρεται για το βάρος σου, το πιθανότερο είναι πως δεν θα ενδιαφέρεται ούτε και για την δίαιτά σου. Οπότε μην κάνεις το ταίρι σου να βαρεθεί, εκτός και αν το θέμα αυτό προκύψει αβίαστα κατά την διάρκεια της συζήτησης. Αν παραπονιέσαι ή κάνεις κήρυγμα για τα πλάνα της διατροφής σου, μπορεί να τον/την κάνεις να αισθανθεί άσχημα για τις δικές του/της διατροφικές επιλογές. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις άβολες συζητήσεις σχετικά με τα κιλά σου. Λέξεις, όπως «χοντρός» δεν πρέπει να βγουν από το στόμα κανενός. Δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις για το βάρος σου, τα σχέδια σου ή το ιστορικό της δίαιτάς σου. Αν το άτομο με το οποίο βγαίνεις, δείχνει τόσο ενδιαφέρον για αυτά,  ίσως είναι σημάδι ότι πρόκειται για τον «λάθος» άνθρωπο.

Να θυμάσαι πάντα ότι ψάχνοντας για τον σύντροφό σου, ουσιαστικά ψάχνεις το κατάλληλο άτομο, δηλαδή  εκείνο με το οποίο θα μπορέσετε να ταιριάξετε καλύτερα. Αυτό σημαίνει πως αν είσαι υπέρβαρος ή προσπαθείς να χάσεις κάποια κιλά, το ταίρι σου θα πρέπει να σε εκτιμά και να σε στηρίζει  σε κάθε στάδιο αυτής της προσπάθειας. Διασκέδασε αλλά όσο βγαίνεις ραντεβού, μην ξεχνάς να σέβεσαι τον εαυτό σου και  τους διατροφικούς σου στόχους.